Vaši utisci

Saradnja, usluga, sve pohvale!

Milan Skular

Za agenciju "Pragma" odnosno za Bojana Mihajlova imam samo reči hvale, vrlo kulturan, uslužan, odgovoran, korektan i tačan. Sa njim je zadovoljstvo sarađivati i rado prepručujem njegove usluge drugima.

Radoslava Krtinić

Saradnju sa agencijom Pragma smo započeli 2010.-te godine na preporuku prijatelja. Od tada sve poslove u vezi sa nekretninama, porezom, katastrom prepustili smo Bojanu, jer je izuzetno pouzdan i vredan. Toplo ga preporučujemo svima koji žele da brzo i efikasno reše ne samo prodaju i kupovinu, nego i papirologiju koja sledi.

Ksenija Zorić

Kao investitoru, nije mi bilo lako da se odlučim kojoj agenciji cu poveriti prodaju svojih nekretnina. Veoma mi je bitno da je Agencija sa kojom sarađujem poštena, informisana o najnovijim propisima i zakonima, i da je profesionalna. Odlučila sam se za Agenciju Pragma i nisam pogrešila jer je Bojan Mihajlov ispunio sva moja očekivanja, kao i očekivanja kupaca.

Verica Suboticki

Kao pružalac usluga maksimalno profrsionalni. Tačni, konkretni i što je bitno brzi. Delujete i jeste pouzdani. Svaki naredni put opredeliću se za Vas i preporučujem Vas svojim prijateljima.

Gordana Radaković

Inače izjavio bih u cilju poboljšanja usluga da je do sada ona kvalitetna, što bi se reklo dosta dobra, čak šta više odlična!!! Posebno bih istakao četverac: crnog Đordja, visprenu Natašu, perverznog Bojana i bi bip trkačicu Merimu. Oni svojim požrtvovanjem i nesebičnim zalaganjem daju posebnu notu ozbiljnosti ovoj svetski poznatoj knjigovodstvenoj ustanovi, a od skora i licenciranoj diplomom sa pečatom. Svi vi koji imate i trunku dileme za koga bi se odlučili, ne gubite ni časa već momentalno požurite da pronađete ovde vaše mesto, jer je slobodnih mesta u Pragmi ostalo još vrlo malo... Jer kao sto svi vec znaju: SVAKI ČAS VISPRENI ČETVERAC MISLI NA VAS!

Siniša Mitrović, Zlatare Mališa

Sve pohvale za Bojana Mihajlova i Pragmu, za profesionalizam, pozitivizam, strpljenje i poštenje. Hvala, Bojane - sto radiš i razmisljaš na duge staze. Srecno!

Tatjana Ludoški

Sve pohvale timu agencije Pragma, na čelu sa Bojanom Mihajlov. Stručnost, brzina, kvalitet usluge koje pruža ova agencija, za mene lično, i u ime zadovoljnih klijenata sa kojima smo zajedno sarađivali, pozicionira ih na prvo mesto u opštini Zrenjanin.

Danka Galović

Dve saradnje sa g. Bojanom Mihajlovim i agencijom "Pragma" i oba puta sjajno iskustvo. Profesionalizam i ozbiljnost u poslu koji bude apsolutno poverenje. Imao je odgovor na svako moje pitanje i pružio pomoć u svakom segmentu trgovine nekretninom. Najiskrenije preporuke i zahvalnost.

Igor Nađalin

Bojan iz agencije "Pragma" je jedan vrlo odgovoran i pošten čovek kakav se retko sreće. Samo reči hvale za Bojana.

Dragan Rudaković, Montažne kuće PINK-D Ivanjica

Odlična saradnja i vrlo profesionalna usluga... Sve preporuke.

Alen Popov

Agencija Pragma je upisana u registru
posrednika pod brojem 1416.
Partner u oglašavanju - imovina.net: Agencija je partner sajta imovina.net