O nama

Agencija Pragma osnovana je 1992. godine u Zrenjaninu, prvobitno kao knjigovodstvena agencija, a vremenom naša osnovna delatnost postaje posredovanje u prometu nepokretnosti – stanova, kuća, lokala, poslovnih zgrada, placeva, i industrijskog zemljišta. Takav vid posredovanja sjedinjuje skup savesnih i stručnih radnji koje za cilj imaju zaštitu interesa svih klijenata uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije.

Pod tim podrazumevamo:

  • prikupljanje zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina;
  • procenu vrednosti svake nekretnine – egzaktna procena (utvrđena na osnovu relativnih parametara kvaliteta) jeste jedan od najbitnijih segmenata poslovanja posrednika u prometu nepokretnosti i pozicioniranje svake nekretnine na tržištu;
  • prezentovanje aktuelnih nekretnina;
  • razgledanje nepokretnosti na terenu;
  • oglašavanje u različitim medijama;
  • pronalaženje kupaca i poslovno pregovaranje;
  • advokatsku kontrolu pravovaljanosti dokumentacije svake nepokretnosti;
  • pravno savetovanje i pružanje drugih pravnih usluga;
  • izradu kupoporodajnih ugovora.

Jedan od važnih segmenata našeg poslovanja je i saradnja sa vodećim bankama u Srbiji, a sve u cilju kvalitetnije i brže realizacije kupoprodajnih transakcija za naše klijente, kroz hipotekarne i druge kredite. Poslovni imidž naše kuće gradi i atraktivna prezentacija naše agencije na adresi www.agencijapragma.com, jer se sa rastućim značajem marketing komunikacija trudimo da konstantno unapređujemo svoje predstavljanje na internetu. Osim toga,trudimo se da na najbolji mogući način predstavimo svaku nekretninu fotografišući je digitalnim fotoaparatom, pravljenjem video klipova, mapa, skica, i kroz detaljne opise, a sve to prezentujemo na našem sajtu koji se redovno ažurira. Svakoj nekretnini posvećujemo punu pažnju – sve nekretnine iz naše ponude videli smo lično, upoznali smo vlasnike i imamo potpune informacije koje možemo preneti svojim klijentima. Svaki od ovih segmenata prezentovanja Vaše nekretnine garantuje najkraći optimalni rok prodaje i najadekvatniju cenu.

Naš cilj nije veliki broj nekretnina u ponudi, već kvalitetna ponuda.

Popularnost i identitet naše firme i, što je najvažnije, poverenje prodavaca i kupaca izgradili smo svojim profesionalnim radom, usklađenošću sa visokim standardima, pružanjem kompletnih usluga, stručnim savetima za zaštitu interesa u imovinsko-pravnim odnosima. Mi ne želimo samo da savetujemo –mi želimo da prodamo Vašu nekretninu. Kupci znaju da, kada kupuju nekretninu uz naše posredovanje, njihovi interesi bivaju zaštićeni tokom celog procesa, jer iza njih stoje profesionalci – pre, za vreme i nakon prodaje.

Mi ne prodajemo nekretnine čije vlasništvo nije jasno utvrđeno, ni nekretnine koje su predmet sudskog ili drugog spora, niti one koje nemaju i ne mogu pribaviti ispravnu dokumentaciju.

Pravna sigurnost naših klijenata je naš osnovni postulat.

Ozbiljnost, predanost poslu, poštenje, stručnost, kao i visoki stepen profesionalizma istakli su našu firmu na tržištu nekretnina kao veoma sigurnog i pouzdanog partnera svakoj porodici, pojednicu ili preduzeću, koji se odluče da prodaju ili kupe nekretninu.

Moto naše firme: Sa nama Vaša nekretnina najbrže nalazi kupca

Agencija Pragma je upisana u registru
posrednika pod brojem 1416.
Partner u oglašavanju - imovina.net: Agencija je partner sajta imovina.net