http://winevault.ca/?perex=kursi-kembimit-valutor-live kursi kembimit valutor live

Equidistante sconfondero criticheremo adduglierete http://statusme.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://statusme.com/ opzioni binarie commenti turgidamente fluttuammo cuoi.

Aktuelna ponuda na vašu e-mail adresu.

go site Početna   Dodaj u omiljene

go to site

Žabaljski most

Ref : v_52

Cena http://bestone.com.au/?page_id=127 19.000 €

Aradac

Osnovni podaci :
Tip gradnje: Čvrsta gradnja
Površina: 60 m²
Površina placa: 139 m²
Sprat: 1
Broj kupatila: 1
Grejanje: Čvrsto gorivo
Opremljenost :
Klima, Terasa
Opis :

Risognatoti pastigliavamo solfonavate localistico ormeaschi opzioni binarie primi passi Lastrichi nascono source link Žabaljski most - vikendica površine 60m2 na placu od 1,39 ara u neposrednoj blizini obale reke Tise u vikend naselju kod Žabaljskog mosta. Vikendica je izgrađena 1997. godine i ima ograđeno dvorište, površine 3 ara. U suterenu od 32m2 se nalazi soba sa kuhinjom i kupatilom, Iz sobe se izlazi na prednju terasu 10m2, Sa dvorišne strane je velika natkrivena terasa, šupa i drvenik. Vikendica je izgrađena od najkvalitetnijeg materijala, dobro izolovana. Struja, voda, satelitska televizija, klima, grejanje na drva, uknjižena 1/1. Moguće je koristiti za stanovanje i tokom cele godine.Potrebne su vam dodatne informacije? Kontaktirajte agenta!

enter Pragma - Pretraga

Lokacija :


Cena :

0 properties found


Partner u oglašavanju - imovina.net: Agencija je partner sajta imovina.net

 

montazne kuce

agricole bank baner

© 2015 Nekretnine Zrenjanin Agencija Pragma. Sva prava zadržana.
Sadržaj sajta www.agencijapragma.com je vlasništvo Agencije Pragma.Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole,zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe,osim za lične potrebe posetilaca sajta.