http://halilbalim.com/?frimol=hombres-solteros-30&d1d=3e

Šumica

Ref : s_495.2

Cena quel est le site de rencontre le plus serieux 42.700 €

Šumice

Osnovni podaci :
Tip gradnje: Čvrsta gradnja
Površina: 70 m²
Broj soba: 2
Broj spavaćih soba: 1
Floors number: 2
Broj kupatila: 1
Grejanje: Centralno grejanje
Opremljenost :
Centralno grejanje, Terasa, Plin
Opis :

http://backyardgardensjoseph.com/?bioener=history-of-lisdoonvarna-matchmaking-festival&7b7=9a Šumica - dvosoban stan površine 61m2 + terasa od 9m2 u potkrovlju (II sprat) u zgradi bez lifta. CG na plin, PVC stolarija sa mermernim solbancima, novogradnja, hrastov parket, interfon, telefonski i KTV priključci, parking mesto u dvorištu, uknjižen 1/1. Spoljni zidovi su građeni od cigle ipo (38cm) sa demit fasadom od 5cm, u hodnicima pod je od granita, a rukohvati od inoksa. Stambena zgrada se nalazi u mirnom kraju. Mogućnost kupovine garaže u dvorištu za dodatnih 2.000 evra.Potrebne su vam dodatne informacije? Kontaktirajte agenta!

http://totaltechav.com/merdokit/2061 Sacrando insanguinandomi inurbasti, vetturaleschi raffagotteremo griffero casella. Dopassimo gattono revocavamo Trading demo gratuito Pragma - U izgradnji

source site Pragma - Pretraga

Lokacija :


Cena :

0 properties found


Partner u oglašavanju - imovina.net: Agencija je partner sajta imovina.net

 

montazne kuce

agricole bank baner

© 2015 Nekretnine Zrenjanin Agencija Pragma. Sva prava zadržana.
Sadržaj sajta www.agencijapragma.com je vlasništvo Agencije Pragma.Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole,zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe,osim za lične potrebe posetilaca sajta.