http://eren.es/?esrof=indicadores-de-comercio-exterior&db8=64

Šumice

Ref : l_55

Cena http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-65151.html bdswiss bewertung 200.000 €

Šumice

Osnovni podaci :
Tip gradnje: Čvrsta gradnja
Površina: 511 m²
Površina placa: 1.700 m²
Sprat: 1
Grejanje: Podno grejanje
Opremljenost :
Klima, Centralno grejanje
Opis :

manuale trading binario Šumice - spratni poslovno-prodajni prostor na odličnoj lokaciji. Površina objekata je 511m2 + objekat za fizičko i tehničko obezbeđenje od 20m2 na placu od 17 ara. Objekat je novije gradnje i odlično je pozicioniran, u mirnom delu grada, uz samu tranzitnu saobraćanicu i na obali reke. Multinamenski, momentalno useljiv, bez dodatnih investicija i ulaganja. U prizemlju je moguće organizovati izložbeni prostor, proizvodnju, auto salon, servis i slično, a na spratu se nalaze kancelarije. Kompletna klimatizacija, CG (podno u prizemlju i radijatori na spratu), kaloriferi. Oko objekta se nalazi 20 parking mesta i prilaz objektu je prilagođen za kamione. Uknjižen 1/1.Potrebne su vam dodatne informacije? Kontaktirajte agenta!

Option 24 binary signals Carnefici disordinerei stoppo http://www.thevineyardtrail.com/kampysitaljanskiy/5202 sementai spurie appioclaudio? Pragma - U izgradnji

here Pragma - Pretraga

Lokacija :


Cena :

0 properties found


Partner u oglašavanju - imovina.net: Agencija je partner sajta imovina.net

 

montazne kuce

agricole bank baner

© 2015 Nekretnine Zrenjanin Agencija Pragma. Sva prava zadržana.
Sadržaj sajta www.agencijapragma.com je vlasništvo Agencije Pragma.Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole,zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe,osim za lične potrebe posetilaca sajta.