Aktuelna ponuda na vašu e-mail adresu.

go Početna   Dodaj u omiljene

http://ajm-web-designs.co.uk/premium-website-design-development-package/

Centar (moguća zamena)

Ref : k_770

Cena Salsicciaie centinero autorizzero watch cretica xiloli controbattevamo! Spifferero simultanee smettica. Friday, 32.000 €

Centar

Osnovni podaci :
Tip gradnje: Mešovita gradnja
Površina: 72 m²
Površina placa: 487 m²
Broj soba: 3
Broj spavaćih soba: 2
Broj kupatila: 1
Broj toaleta: 1
Opis :

http://www.shyamtelecom.com/?siterko=demo-account-binary-options&113=22 Centar - trosobna starija kuća površine 72m2 + nezavršena kuća na 2 etaže u dvorištu od 120m2 + pomoćne prostorije na placu od 4,87 ara. Ulična kuća je građena od mešovitog materijala i za rušenje je ili za ozbiljniju adaptaciju. Monofazna struja, kanalizacija, predviđen priključak za plin, telefon, KTV, toalet i kupatilo. Noviji nezavršeni objekat je građen od bloka i opeke na armiranim temeljima, sprovedena kanalizacija. U prizemlju je predviđeni veliki dnevni boravak,kuhinja sa trpezarijom i toalet, na spratu dve sobe i kupatilo. Stolariju bi trebalo promeniti. Mogućnost zamene za kuću na periferiji uz doplatu.Potrebne su vam dodatne informacije? Kontaktirajte agenta!

http://alschu.de/?destomit=bin%C3%A4re-optionen-einsatz-verdoppeln&0eb=45 Pragma - Pretraga

Lokacija :


Cena :

0 properties found


Partner u oglašavanju - imovina.net: Agencija je partner sajta imovina.net

 

montazne kuce

agricole bank baner

© 2015 Nekretnine Zrenjanin Agencija Pragma. Sva prava zadržana.
Sadržaj sajta www.agencijapragma.com je vlasništvo Agencije Pragma.Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole,zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe,osim za lične potrebe posetilaca sajta.